Dierenbegraafplaats

Een dierenbegraafplaats is een mooie plek voor het begraven van overleden huisdieren. Meestal is een huisdier heel belangrijk in een gezin en als het dier overlijdt is dit heel vervelend. Steeds meer eigenaren van huisdieren besluiten dan ook om hun overleden huisdier een mooie laatste rustplaats op een dierenbegraafplaats te geven.

Dierenbegraafplaats Vennenberg is zo’n mooie laatste rustplaats voor overleden huisdieren. De dierenbegraafplaats heeft een geschiedenis die ver teruggaat. De familie Hein, Marietje, Jefrem en Marion Hulsman, heeft een bijzonder gevoel bij begraafplaatsen. Hein is sinds 1978 grafdelver en het is inmiddels een gewoonte om in steden altijd even de begraafplaats te bekijken.

In 1986 kreeg de familie het idee om een dierenbegraafplaats te beginnen. Na een bezoek aan een dierenbegraafplaats ergens in Nederland werd de familie nog enthousiaster over het starten van een eigen begraafplaats voor dieren. Uiteindelijk werd in 1992 de eerste hond begraven. Nu, jaren later, liggen er ruim 3.300 dieren huisdieren begraven op de dierenbegraafplaats Vennenberg in Dalfsen.

Uw overleden huisdier begraven

Bij dierenbegraafplaats Vennenberg kunt uw overleden huisdieren op verschillende manieren laten begraven. Zo kunt u kiezen voor begraven in een kist, mand of in de eigen mand of het kleedje van uw huisdier. Wilt u uw huisdier laten cremeren? Dan kunt u de as van uw huisdier ook verstrooien op ons speciale strooiveld.

Uniek aan de dierenbegraafplaats Vennenberg is de ligging. Vlakbij het rustige dorpje Dalfsen, maar mooi buitenaf middenin het groen liggen alle graven er vredig bij. De omgeving is prachtig groen en rustig. Zo kunt u ook na het begraven van uw huisdier altijd even terugkomen om het graf te bezoeken. De dierenbegraafplaats is iedere dag geopend vanaf zonsopgang tot zonsondergang.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op onze dierenbegraafplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u verzorgen we graag een mooi en waardig afscheid voor uw overleden huisdier.

Galerij

Klik op een van de foto's om deze te vergroten.