Kat begraven

Een kat is voor veel mensen heel belangrijk. Vaak is het dier echt onderdeel van het gezin en als hij of zij dan overlijdt is dit erg moeilijk. Wilt u uw overleden kat begraven op een mooie rustige plek? Dan is Dierenbegraafplaats Vennenberg vlakbij Dalfsen een goede keuze. De prachtige begraafplaats is zeer mooi gelegen en is omringd met groene uitgestrekte natuur. Hier kunt u uw kat een mooie laatste rustplaats geven.

Uw kat begraven in een kist of mandje

U kunt uw kat uiteraard begraven in zijn of haar eigen kleedje. Maar wilt u dat de kat meer beschermd tegen de aarde wordt begraven? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw kat te begraven in een mooie kist of mand. Wij hebben twee verschillende soorten kisten voorradig; eenvoudige kisten en luxe kisten. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten rieten manden in ons aanbod die speciaal geschikt zijn voor begrafenissen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en de daarbij horende tarieven. 

Een passend grafmonument

Als u uw kat begraven hebt bij Dierenbegraafplaats Vennenberg kunt u er ook voor kiezen om een monument te plaatsen op het graf. Deze monumenten hebben wij in voorraad en ook bewerken we ze helemaal zelf. Zo kunt u er een zelfgekozen tekst op laten zetten door ons. Op deze manier kunt u het afscheid van uw overleden kat helemaal af maken. Lees hier meer over de verschillende grafmonumenten. 

Anoniem begraven van uw kat

Uw kat kan ook anoniem begraven worden. Uw kat wordt dan begraven in een graf met meerdere anonieme huisdieren. Er mag geen grafbedekking geplaatst worden en verlenging van de grafhuur is niet mogelijk. U betaald eenmalig een bedrag voor het begraven. Lees hier meer over de tarieven.

Ruimte voor uw verhaal

Aan het hoofd van de Dierenbegraafplaats Vennenberg staat de familie Hulsman. Wij hebben al jarenlang ervaring met het begraven van dieren en niet alleen zijn we erg gepassioneerd over dit werk, ook staan we altijd klaar voor de baasjes van de huisdieren. Na de begrafenis is er altijd ruimte om na te praten. Graag horen we uw verhalen over het voor u zo belangrijke huisdier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het begraven van uw kat? Neem dan contact met ons op.