Hond begraven

Voor veel gezinnen is een hond echt onderdeel van het gezin en daardoor is het zeer moeilijk als die trouwe viervoeter overlijdt. Wilt u uw hond begraven op een mooie waardige laatste rustplaats? Dierenbegraafplaats Vennenberg ligt in een prachtig gebied vlakbij Dalfsen. In een ruim en groen gebied zijn prachtige graven opgesteld waar u uw hond een mooi afscheid kunt geven. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van het begraven van uw hond.

Uw hond begraven in een kist of mand

Natuurlijk is het mogelijk om uw hond in zijn of haar eigen mand of deken te laten begraven. Heeft u liever dat de hond meer beschermd in de grond komt te liggen, dan kunt ook kiezen voor een kist of mand. Bij Dierenbegraafplaats Vennenberg bieden we verschillende kisten en manden in standaard en luxe uitvoering. Hier kunt u onze kisten en manden bekijken.

Een monument voor uw hond

Wilt u na de begrafenis het graf voorzien van een mooie grafsteen of een mooi monument? Ook dat is mogelijk bij Dierenbegraafplaats Vennenberg. Wij maken van bijvoorbeeld een eenvoudige brok natuursteen of veldkei een compleet monument voor uw overleden huisdier. We bewerken de natuursteen helemaal zelf. Denk daarbij aan zagen, polijsten, hakken, verdiepte onderschriften aanbrengen en het aanbrengen van opschriften. Lees hier alles over de grafmonumenten.

Als uw hond gestorven is kunt u telefonisch een afspraak maken en dan bespreken we samen uw wensen. Vaak kan uw hond al op dezelfde dag begraven worden omdat begrafenissen van maandag tot en met zaterdag plaatsvinden. U kunt uw overleden hond dan zelf brengen, maar u wij kunnen het dier ook thuis of bij de dierenarts ophalen. Lees hier meer over tarieven.

Anoniem begraven van uw hond

Uw hond kan ook anoniem begraven worden. Uw hond wordt dan begraven in een graf met meerdere anonieme huisdieren.  Er mag geen grafbedekking geplaatst worden en verlenging van de grafhuur is niet mogelijk. U betaald eenmalig een bedrag voor het begraven. Lees hier meer over tarieven.