Huisdier begraven

Een huisdier begraven is niet zomaar iets. Voor veel mensen is een huisdier een maatje, hun steun en toeverlaat en hun vertrouweling. Het dier is vaak echt onderdeel van een gezin en dus is het heel heftig als uw huisdier overlijdt. Door uw huisdier op een mooie manier te begraven kunt u het dier en uzelf en andere gezinsleden een waardig afscheid bieden.

Begraven of as verstrooien?

Bij Dierenbegraafplaats Vennenberg kunt u uw huisdier begraven op de manier die u zelf voor ogen hebt. Vennenberg ligt op een prachtige locatie in Dalfsen. Omgeven door veel groen is de dierenbegraafplaats een zeer mooie laatste rustplaats voor uw overleden huisdier. Wij staan altijd klaar voor uw verhaal en verzorgen graag samen met u een mooi afscheid voor uw dier.

Bij Vennenberg zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u uw huisdieren begraven op één van de mooie plekjes op onze begraafplaats. U kunt uw dier zowel in zijn of haar eigen mandje of deken laten begraven, maar u kunt ook kiezen voor een mooie kist of een speciale mand. Hier kunt u de verschillende opties bekijken voor onze kisten en manden. Daarnaast kunt u ook een prachtig monument op het graf laten plaatsen.

Uw huisdier kan ook anoniem begraven worden. Het dier wordt dan op de dierenbegraafplaats in een graf met meerdere anonieme huisdieren begraven. Bij anoniem begraven mag er geen grafbedekking geplaatst worden. Er is geen verlenging van de grafhuur mogelijk. Er wordt eenmalig een bedrag voor het anoniem begraven betaald.

Ook als u uw huisdier hebt laten cremeren kunt u een waardig afscheid organiseren bij Dierenbegraafplaats Vennenberg. Wij hebben een speciaal strooiveld waar het tegenwoordig ook mogelijk is om de as van mensen te verstrooien. Klik hier voor meer informatie over as verstrooien.

Tarieven huisdier begraven

Dierenbegraafplaats Vennenberg hanteert verschillende tarieven voor het begraven van uw huisdier. Bekijk hier alle verschillende tarieven voor het begraven van uw huisdier.

Anoniem begraven van uw huisdier

Uw huisdier kan ook anoniem begraven worden. Het huisdier wordt dan begraven in een graf met meerdere anonieme huisdieren. Er mag geen grafbedekking geplaatst worden en verlenging van de grafhuur is niet mogelijk. U betaald eenmalig een bedrag voor het begraven. Lees hier meer over de tarieven.