Hond overleden

Als uw hond overlijdt is dat heel vervelend. Voor veel mensen is hun huisdier een belangrijk onderdeel van het gezin. De hond is vaak een maatje, een steun en toeverlaat. Als uw hond overleden is wilt u hem of haar dan ook vast een waardig afscheid bieden. Ook voor uzelf is het fijn om op een goede manier afscheid te nemen. Op Dierenbegraafplaats Vennenberg zijn er veel mogelijkheden voor het begraven van uw hond. Ook als u de as van uw overleden hond wilt verstrooien kan dat op onze dierenbegraafplaats.

Overleden hond begraven

Wanneer uw hond overleden is, wilt u hem of haar misschien een mooie laatste rustplaats bieden. U kunt uw hond dan laten begraven op onze prachtig gelegen dierenbegraafplaats. De begraafplaats is omringd door rust en ruimte en ligt middenin het groene landschap van Dalfsen. U kunt uw huisdier op verschillende manieren begraven. Zo kunt u ervoor kiezen om uw hond in zijn of haar eigen deken of mandje te begraven, maar ook als u het liever in een speciale kist of mand begraaft is dat mogelijk. Bekijk hier de tarieven voor het begraven van een hond.

As van overleden hond verstrooien

Is uw hond overleden en hebt u hem of haar laten cremeren? Het is dan mogelijk om de as van uw trouwe viervoeter te verstrooien op ons speciale strooiveld. Ons prachtige strooiveld ligt er mooi en rustig bij. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de as van mensen op ons strooiveld te strooien. Zo kunnen baasje en huisdier na hun overlijden weer herenigd worden. Lees hier meer over het as verstrooien van hun overleden hond.

Hond overleden? Kies een monument

Laat u uw hond begraven op onze Dierenbegraafplaats en wilt u het graf voorzien van een mooi monument? Wij hebben een ruim aanbod prachtige monumenten. Zo hebben we verschillende soorten grafstenen op voorraad, van een eenvoudige brok natuursteen of veldkei tot een compleet monument. Ook kan de steen voorzien worden van een opschrift. Lees hier meer over de verschillende monumenten. 

Anoniem begraven van uw hond

Uw hond kan ook anoniem begraven worden. Uw hond wordt dan begraven in een graf met meerdere anonieme huisdieren.  Er mag geen grafbedekking geplaatst worden en verlenging van de grafhuur is niet mogelijk. U betaald eenmalig een bedrag voor het begraven. Lees hier meer over het tarief voor anoniem begraven.