Kat overleden

Als uw kat overleden is, zijn u en uw gezinsleden natuurlijk erg verdrietig. Vaak is een kat echt onderdeel binnen het gezin en uiteraard wordt hij of zij gemist wanneer het beestje overleden is. Een waardig afscheid en een mooie laatste rustplaats is dan het laatste wat u nog kunt betekenen voor uw kat. Wist u dat u uw overleden kat kunt laten begraven op de prachtig gelegen Dierenbegraafplaats Vennenberg en dat u ook zijn of haar as kunt verstrooien bij ons?

Uw overleden kat begraven

Wanneer uw kat overleden is en u op zoek bent naar een geschikte laatste rustplaats, is de Dierenbegraafplaats Vennenberg zeer geschikt. Vennenberg ligt vlakbij Dalfsen middenin een uitgestrekte en groene omgeving. U kunt uw kat uiteraard in zijn of haar eigen mandje of kleedje laten begraven, maar u kunt er ook voor kiezen om uw huisdier in een speciale kist of mand te laten begraven. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor het begraven.

De as van uw overleden kat verstrooien

Nadat uw kat overleden is hebt u misschien besloten om hem of haar te laten cremeren. Wist u dat u op onze dierenbegraafplaats ook de as van uw overleden huisdier kunt verstrooien? Wij hebben een mooi veldje dat speciaal is bedoeld voor het verstrooien van de as van huisdieren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de as van mensen te verstrooien op ons strooiveld. Zo kan de as van baasjes en huisdieren na hun overlijden weer herenigd worden.

Als uw kat overleden is kunt u direct contact met ons opnemen. Wij maken dan samen met u plannen voor de begrafenis of het verstrooien van de as van uw kat. Vaak kan uw overleden kat nog dezelfde dag begraven worden omdat wij van maandag tot en met zaterdag begrafenissen uitvoeren. Wilt u het graf nog mooier maken met een mooi monument? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier alle opties. 

Het anoniem begraven van uw overleden kat

Uw overleden kat kan ook anoniem op de dierenbegraafplaats begraven worden. Uw kat wordt dan begraven in een graf met meerdere anonieme huisdieren.  Er vindt geen verlening van de grafhuur plaats, ook kan er geen grafbedekking geplaatst worden. Eenmalig betaald u een bedrag voor het begraven van uw kat. Lees hier meer over de tarieven.